Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mum yaktığını görmek

Rüyada mum yaktığını görmek

Rüyada mum yaktığını görmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada mum yaktığını gördüyseniz:

  • Olumlu fırsatların takibini yapmalısınız, aktif olun.

Rüyada mum hediye etmek herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, ağlayacağına ve dertleneceğine, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada masada mum görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlıkta mum görmek çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada süslü mum görmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine tabir olunur.

Rüyada karın mumbar yemek beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına inanılır.

Rüyada çakmakla mum yakmak rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına rivayet eder.

Rüyada süs mumu görmek sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine rivayet eder.

Rüyada türbeye mum yakmak yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, ayağa kalkacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments