Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolye küpe takmak

Rüyada kolye küpe takmak

Rüyada kolye küpe takmak kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolye küpe takmak gördüyseniz:

  • Yarın herşeye farklı bakacaksınız.

Rüyada altın küpe ve kolye takmak deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine yorulur.

Rüyada kolye küpe takmak düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın kolye küpe görmek kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolye ve küpe hediye almak işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, para yatıracağına ve zarar edeceğine delalettir.

Rüyada gümüş kolye küpe görmek saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, istenmediğiniz bir yere gitmeye işaret etmektedir.

Rüyada küpe kolye görmek üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın küpe kolye bulmak özlemelerin son bulacağına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada gümüş kolye ve küpe görmek düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, büyük üzüntüler olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments