Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ışık görmek

Rüyada ışık görmek

Rüyada ışık görmek iki tarafın da çok sevineceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ışık gördüyseniz:

  • En ufak detaya kadar yönetmeye çalışmak yerine, karşı tarafın neler yapılması gerektiğini düşünerek bulacağını farz etmenizde fayda var.

Rüyada mavi renk ışık görmek çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı ışıkta geçmek çok rahat bir döneme gireceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına tabir olunur.

Rüyada karanlıktan ışık görmek sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine delalettir.

Rüyada mezarlıkta ışık görmek terfi alamayacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Rüyada ışıklı havuz görmek aile içinde geçim derdinin olmayacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada siyah ışık görmek etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, nasıl bir hayat sürdüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapıdan ışık görmek yeni ev eşyaları alınacağına, borçlarının artacağına, rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına delalettir.

Rüyada ışıklı yolda yürümek dertlerinin artacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments