Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor ışık görmek

Rüyada mor ışık görmek

Rüyada mor ışık görmek kazancın az da olsa yitirileceğine, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, imkanlarının artacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor ışık gördüyseniz:

  • Bazı konular sizi tatmin etmeyebilir.

Rüyada mor ışık görmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada nurdan ışık görmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine yorulur.

Rüyada ışık saçtığını görmek dinen sakıncalı bir iş işlediğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı ışıkta durmak iş hayatında sözü geçen biri olacağına, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada havada ışıklar görmek karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına delalettir.

Rüyada evin ışıklarını açmak iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ışıklı bina görmek kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada ışık yakıp söndürmek işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, sevinçli haberler geleceğine, işlerin canlanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments