Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah ışık görmek

Rüyada siyah ışık görmek

Rüyada siyah ışık görmek rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah ışık gördüyseniz:

  • Başınızdaki problemleri azaltacak veya sürdürülmesi gereken bazı şeylerden vazgeçilmesine yardım edecek kişisel değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada siyah ışık görmek Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada spot ışığı görmek önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine delalettir.

Rüyada ışıklı dağ görmek olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, bolluk ve berekete kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ışıkları yanan ev görmek tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizin içinde ışık görmek hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, gülüp eğleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada ışıkların söndüğünü görmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada nurlu ışık görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına yorulur.

Rüyada melek ışığı görmek elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments