Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ışıkları kapatmak

Rüyada ışıkları kapatmak

Rüyada ışıkları kapatmak şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, hasadının tarlasında kalacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, iş sahibi olacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine delalettir.

Rüyada ışıkları kapatmak gördüyseniz:

  • Her ne olursa olsun keyfini çıkartacağa benziyorsunuz.

Rüyada kabede ışık görmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, şükredeceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabeyi ışıklı görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine inanılır.

Rüyada ışıkları kapatmak ertelenen bir tatile çıkılacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada ışık açıp kapatmak atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına delalettir.

Rüyada ışığı kapatmak uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, stresten uzaklaşacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada ışığı kapatamamak çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada ışık kapatmak inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük ışık görmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, bekarlar için evlenmeye, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments