Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde ışık görmek

Rüyada yüzünde ışık görmek

Rüyada yüzünde ışık görmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde ışık gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde diğer kişilerin sorunlarına veya yaşadıkları olaylara dikkatli yaklaşmanız gerekebilir.

Rüyada yüzünde ışık görmek bir beladan kurtulacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına delalet eder.

Rüyada nur ışık görmek sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, gözyaşının dineceğine, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine tabir olunur.

Rüyada ışık böceği görmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, iyi habere, elinin bollaşmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok parlak ışık görmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçan ışık görmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde yeşil ışık görmek rahatının ve gelirinin artacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, işlerinin yarım kalacağına alamet eder.

Rüyada ışıklı yüzük görmek iki tarafın da çok sevineceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, güzel bir haber almaya rivayet eder.

Rüyada ışıklı köprü görmek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments