Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde kırmızı ışık görmek

Rüyada gökyüzünde kırmızı ışık görmek

Rüyada gökyüzünde kırmızı ışık görmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünde kırmızı ışık gördüyseniz:

  • Hiçbirşeye garanti gözüyle bakmamalısınız.

Rüyada gökyüzünde kırmızı ışık görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, hayalkırıklıklarının giderileceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzünde bir ışık görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada gökyüzünde sarı ışık görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine inanılır.

Rüyada gökyüzünde parlak ışık görmek yaşamının yoluna gireceğine, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, zararın telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde ışık görmek aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine inanılır.

Rüyada gökyüzünde yeşil ışık görmek bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada gökyüzünde beyaz ışık görmek yakında hedefine ulaşacağına, büyük kazançlar getireceğine, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine inanılır.

Rüyada gökyüzünde renkli ışıklar görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments