Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe bina görmek

Rüyada pembe bina görmek

Rüyada pembe bina görmek sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, nahoş sözler işiteceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada pembe bina gördüyseniz:

  • Duygusal davranmanız doğru kararlar almanızı engelleyebilir.

Rüyada pembe bina görmek gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, bunun da geleceğine, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine işarettir.

Rüyada valilik binası görmek kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, kalıcı başarıyı yakalayacağına alamet eder.

Rüyada yeni boyanmış bina görmek büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bina tepesinde olmak başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına işaret eder.

Rüyada oğlunun binadan düştüğünü görmek faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına rivayet eder.

Rüyada binanın en üstüne çıkmak sağlık sorunları ile uğraşılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada bina tamir etmek büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına yorulur.

Rüyada yüksek binadan aşağı bakmak düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments