Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe bilgisayar görmek

Rüyada pembe bilgisayar görmek

Rüyada pembe bilgisayar görmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, elin bollaşacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine yorulur.

Rüyada pembe bilgisayar gördüyseniz:

  • Bir iş arkadaşınızın veya partnerinizin üzerine fazla gitmeniz, kırılmasına neden olabilir.

Rüyada pembe bilgisayar görmek büyük başarılara imza atılacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına yorulur.

Rüyada bilgisayar kurmak sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına işaret eder.

Rüyada bilgisayar alındığını görmek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, çok üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bilgisayar temizlemek deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada bilgisayar faresi görmek yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada bilgisayar ekranı görmek rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına inanılır.

Rüyada bilgisayarda yazı okumak çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bilgisayar mouse görmek hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, çok hayırlı insan olunacağına, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments