Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilgisayar mouse görmek

Rüyada bilgisayar mouse görmek

Rüyada bilgisayar mouse görmek iç dünyasının güzelleşeceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine inanılır.

Rüyada bilgisayar mouse gördüyseniz:

  • Katılacağınız toplantıda size ileride faydası dokunabilecek ilginç bir tanışma yapabilirsiniz.

Rüyada bilgisayar mouse görmek elinin bollaşacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mouse görmek çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada bilgisayar yandığını görmek hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada bilgisayar görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine alamet eder.

Rüyada bilgisayar parçaları görmek tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, kalıcı başarıyı yakalayacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bilgisayar aldığını görmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bilgisayarı açmak kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada bilgisayarını çaldırmak gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, yeni bir kazanç kapısı açılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments