Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilgisayar temizlemek

Rüyada bilgisayar temizlemek

Rüyada bilgisayar temizlemek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına işaret eder.

Rüyada bilgisayar temizlemek gördüyseniz:

  • O kimselerin değerini anlamış olursunuz.

Rüyada bilgisayar temizlemek hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada bilgisayar hediye almak edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada dizüstü bilgisayar görmek adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, sağlığının da bozulacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına işarettir.

Rüyada kırılmış bilgisayar görmek kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, stresten uzaklaşılacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına rivayet eder.

Rüyada bilgisayarla uğraşmak sahip olduklarının eksileceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırık bilgisayar görmek ağız tadının kaçacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada bilgisayar satın almak kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, rakiplerini mağlup edeceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı bilgisayar görmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, geç de olsa huzura erileceğine, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments