Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe başörtüsü taktığını görmek

Rüyada pembe başörtüsü taktığını görmek

Rüyada pembe başörtüsü taktığını görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, çok büyük kısmetler kazanacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, sıkıntı yaşanacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, maddi anlamda rahatlamaya, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine işarettir.

Rüyada pembe başörtüsü taktığını gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri veya ailenizi ilgilendiren konularda bazı düzenlemeler veya yenilikler yapabilirsiniz.

Rüyada pembe başörtüsü taktığını görmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine inanılır.

Rüyada birinin başörtüsü taktığını görmek mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada başörtüsü taktığını görmek rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına yorulur.

Rüyada başkasının başörtüsü taktığını görmek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, sıkıntı ile geçimini sağlamaya tabir olunur.

Rüyada arkadaşının başörtüsü taktığını görmek kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, nazara geleceğine delalet eder.

Rüyada eşinin başörtüsü taktığını görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada pembe başörtüsü takmak bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada pembe başörtüsü görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments