Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pekmez yapıldığını görmek

Rüyada pekmez yapıldığını görmek

Rüyada pekmez yapıldığını görmek tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada pekmez yapıldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tavsiyelerinizi dinleme konusunda gönüllü olsalar da, tavsiyelerinizi yerine getirme konusunda aynı heyecanı duymayabilirler.

Rüyada pekmez yapıldığını görmek her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına delalet eder.

Rüyada bal pekmez görmek çok resmi görevlerde bulunacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, övgü dolu sözler duyacağına işarettir.

Rüyada pekmez sucuğu görmek fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekmeğe pekmez görmek sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, temiz saf bir adamla evlenebileceğine delalet eder.

Rüyada dut pekmezi yapmak sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kısmetlerinin de kapanacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada andız pekmezi görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, malını ve parasını sağlama alacağına işaret eder.

Rüyada pekmez içmek işlerinin yolundan çıkacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada pekmez satın almak büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments