Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pekmez sucuğu görmek

Rüyada pekmez sucuğu görmek

Rüyada pekmez sucuğu görmek şansın ve bahtının da açılacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pekmez sucuğu gördüyseniz:

  • Bazı konularda zıt fikirleri olan kişilerle karşı karşıya gelebilirsiniz.

Rüyada pekmez sucuğu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine delalet eder.

Rüyada pekmezli sucuk görmek çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine işarettir.

Rüyada bal ve pekmez görmek can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine rivayet eder.

Rüyada andız pekmezi görmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada pekmez yapıldığını görmek güç kaybedeceğine, onu alkışlayacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz pekmez görmek kafasının da rahat edeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, aile hayatına adım atılacağına inanılır.

Rüyada ekmeğe pekmez görmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine işarettir.

Rüyada pekmez aldığını görmek işinden uzaklaşacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments