Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmeğe pekmez görmek

Rüyada ekmeğe pekmez görmek

Rüyada ekmeğe pekmez görmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, gönülsüzce bir yere gideceğinize, keyifli sohbetler edeceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekmeğe pekmez gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren konular daha az yorucu hal alabilir.

Rüyada ekmeğe pekmez sürmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekmeğe pekmez görmek bütçesinin daralacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada pekmez aldığını görmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına inanılır.

Rüyada üzüm pekmezi yemek eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada pekmez pişirmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, başarıya giden yollarını açacağına inanılır.

Rüyada pekmez içmek umutsuzluk yaşanacağına, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada pekmez tahin görmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına tabir olunur.

Rüyada tahin pekmez yediğini görmek çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments