Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dut pekmezi yapmak

Rüyada dut pekmezi yapmak

Rüyada dut pekmezi yapmak ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, neşeleneceğine, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, işlerin aksamayacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dut pekmezi yapmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı buna göre yapmanızda fayda var.

Rüyada dut pekmezi yapmak hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, onların mutluluğu için kendisini adayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dut pekmezi görmek birçok engelin aşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına alamet eder.

Rüyada dut pekmez görmek ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada elma pekmezi yapmak yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine alamet eder.

Rüyada pekmez yapmak hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üzüm pekmezi yemek çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada pekmez yediğini görmek hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada pekmez almak bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments