Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pekmez içmek

Rüyada pekmez içmek

Rüyada pekmez içmek ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine yorulur.

Rüyada pekmez içmek gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki tembelliği atabilmeniz oldukça zordur.

Rüyada pekmez içmek zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına delalettir.

Rüyada pekmez aldığını görmek variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine işarettir.

Rüyada birine pekmez vermek mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine delalettir.

Rüyada elma pekmezi yapmak sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine delalettir.

Rüyada andız pekmezi görmek atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, şükredeceğine alamet eder.

Rüyada dut pekmezi görmek refah içinde yaşayacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına yorulur.

Rüyada pekmez yemek görmek karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada tahinli pekmez yemek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments