Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bal pekmez görmek

Rüyada bal pekmez görmek

Rüyada bal pekmez görmek Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, eşler arasına kara kedi gireceğine, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, bolluk içinde yaşamaya, zor ve karamsar günler geçireceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bal pekmez gördüyseniz:

  • Size gelen bir teklifi reddetmeniz olasıdır.

Rüyada bal ve pekmez görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine işaret eder.

Rüyada bal pekmez görmek hasretliklerin bir araya geleceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, günahlarının affedileceğine delalettir.

Rüyada bal pekmez yemek ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine alamet eder.

Rüyada pekmez yaptığını görmek kısmetinizin açılacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine işaret eder.

Rüyada pekmez sucuğu görmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pekmez yapmak yapılan çalışmaların heba olacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına işaret eder.

Rüyada yoğurtlu pekmez görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, patron koltuğunda oturacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada ekmeğe pekmez sürmek özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments