Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pekmez satın almak

Rüyada pekmez satın almak

Rüyada pekmez satın almak çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada pekmez satın almak gördüyseniz:

  • Biraz mesafeli olmanız risk almanıza engel olabilir.

Rüyada pekmez satın almak her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına yorulur.

Rüyada üzüm pekmezi yemek miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine, haksızlıkların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada armut pekmezi görmek rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına inanılır.

Rüyada pekmez yediğini görmek borçların bir türlü ödenemeyeceğine, endişe veren durumların düzeleceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına işarettir.

Rüyada dut pekmezi yapmak yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına yorulur.

Rüyada pekmez içmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada bal pekmez yemek variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada andız pekmezi görmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments