Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pazardan patlıcan almak

Rüyada pazardan patlıcan almak

Rüyada pazardan patlıcan almak refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, helal ekmek yiyeceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, güzel işlere imza atacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada pazardan patlıcan almak gördüyseniz:

  • Elinizden geldiğince yeni birşeyler almamaya özen göstermelisiniz.

Rüyada pazardan patlıcan almak husumetlerin başgöstereceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada pazarda patlıcan görmek kolay yollardan kazanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına delalet etmektedir.

Rüyada bozuk patlıcan görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kabak ve patlıcan görmek hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, bir üniversitede hoca olunacağına, arzuların yerine geleceğine işarettir.

Rüyada top patlıcan görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada patlıcan bahçesi görmek yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada patlıcan soyduğunu görmek sevdiği kişiden de ayrılacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine alamet eder.

Rüyada bozulmuş patlıcan görmek büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments