Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozulmuş patlıcan görmek

Rüyada bozulmuş patlıcan görmek

Rüyada bozulmuş patlıcan görmek kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, büyük mutluluklar yaşayacağına, özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına inanılır.

Rüyada bozulmuş patlıcan gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz bir dostunuzun hoş bir teklifi bazı parasal sıkıntılarınızı sona erdirebilir.

Rüyada bozulmuş patlıcan görmek hedeflerini tutturacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine alamet eder.

Rüyada boz eşek görmek makam edineceğine, itibar kazanacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine işarettir.

Rüyada kızlıgın bozulmasını görmek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada bozulan araba görmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bozulmuş yemek görmek maddi gücünün azalacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine yorulmaktadır.

Rüyada telefon bozulması görmek parasız kalmaya, moralin bozulacağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada bozulmuş yemek dökmek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine yorulur.

Rüyada bozulmuş yemek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments