Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pazarda patlıcan görmek

Rüyada pazarda patlıcan görmek

Rüyada pazarda patlıcan görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hakkıyla kazanca, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada pazarda patlıcan gördüyseniz:

  • Her an her şey olabilir.

Rüyada pazardan patlıcan almak aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, nasibin bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada pazarda patlıcan görmek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada patlıcan kebabı görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına işaret eder.

Rüyada bozulmuş patlıcan görmek huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına rivayet eder.

Rüyada kuru patlıcan dolması yemek işlerinde berekete kavuşacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada domates patlıcan görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada patlıcanlı börek yemek çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, epey bir zarara uğrayacağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına işaret eder.

Rüyada siyah patlıcan toplamak Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments