Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patronla el ele tutuşmak

Rüyada patronla el ele tutuşmak

Rüyada patronla el ele tutuşmak kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, zor ve kötü günler geçireceğine, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, işlerin günden güne açılacağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına işarettir.

Rüyada patronla el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan tesadüfler veya karşılaşacağınız aksilikler planlarınızı bütün olarak değiştirmenize sebep olabilirler.

Rüyada patronla el ele tutuşmak çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, deniz aşırı işler yapılacağına işarettir.

Rüyada birisiyle el ele tutuşmak işlerin daha kötü bir hal alacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin insanla el ele tutuşmak isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada küs olduğun biriyle el ele tutuşmak yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada erkek arkadaşıyla el ele tutuşmak karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, yolunun hep açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nişanlınla el ele tutuşmak dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada erkekler el ele tutuşmak işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, işini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kadınla el ele tutuşmak kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments