Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patronu sarhoş görmek

Rüyada patronu sarhoş görmek

Rüyada patronu sarhoş görmek üzüntü duyacağına, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, şöhret ve itibar kazanacağına, arkadaştan görülecek faydaya, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına delalet eder.

Rüyada patronu sarhoş gördüyseniz:

  • Sözler değil eylemler önem taşıyor.

Rüyada patronu sarhoş görmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, malından ve parasından kaybedeceğine, başına türlü işler geleceğine inanılır.

Rüyada şarap içip sarhoş olmamak müjdeli bir haber alacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına delalet eder.

Rüyada şarap içip sarhoş olmak sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kalabalıktan uzak olacağına, sorunlarını çözeceğine işarettir.

Rüyada başkasının sarhoş olduğunu görmek ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine işaret eder.

Rüyada şarap içmek sarhoş olmak büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, tecrübe sahibi olacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine işarettir.

Rüyada babasını sarhoş görmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarhoş biriyle konuşmak güzel günler yaşanacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada içmeden sarhoş olmak daha iyi anlaşır olacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, aylık gelirinin artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments