Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının sarhoş olduğunu görmek

Rüyada başkasının sarhoş olduğunu görmek

Rüyada başkasının sarhoş olduğunu görmek hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, sağlık içinde yaşanacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının sarhoş olduğunu gördüyseniz:

  • Çok önemli konuları veya dikkatinizi çekmeye çalışan kişi ya da olayları görmezden geliyor veya görmüyormuşcasına davranıyor olabilirsiniz.

Rüyada içki içmek ve sarhoş olmak rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, zengin bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada kardeşi sarhoş görmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine delalettir.

Rüyada içki içmek sarhoş olmak yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, belalara denk gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada sarhoşluk veren şeyler görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen babayı sarhoş görmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, sorunların atlatılacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine işaret eder.

Rüyada kendini sarhoş görmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine işarettir.

Rüyada sarhoş eş görmek huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına delalet eder.

Rüyada şarap içip sarhoş olmak mesleğinde atılım yapacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments