Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içmeden sarhoş olmak

Rüyada içmeden sarhoş olmak

Rüyada içmeden sarhoş olmak doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine, sorunlu bir döneme girileceğine, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Rüyada içmeden sarhoş olmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda yaşanabilecek hoşnutsuzlukları alttan almaya çalışın.

Rüyada içki içip sarhoş olduğunu görmek elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine işarettir.

Rüyada içip sarhoş olmak rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada içip sarhoş olmamak bol para kazanacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına işaret eder.

Rüyada bira içip sarhoş olmak hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, gözyaşlarının dineceğine, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine delalet eder.

Rüyada viski içip sarhoş olmak işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada içmeden sarhoş olmak büyük bir zenginliğe sahip olacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada içki içip sarhoş olmamak hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada rakı içip sarhoş olmak işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments