Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patrondan para almak

Rüyada patrondan para almak

Rüyada patrondan para almak ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, yeni bir işte tartışma yaşanacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada patrondan para almak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizi, sanatsal konuları veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda, istediklerinize dikkat etmelisiniz.

Rüyada eski patrondan para almak daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada patrondan para almak sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına inanılır.

Rüyada patrondan bozuk para almak kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına inanılır.

Rüyada patronundan para almak beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski patronundan para almak aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada patronun para verdiğini görmek hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada patrondan para istemek maddi olarak epey kayıp verileceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada patrondan kağıt para almak kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments