Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patrondan kağıt para almak

Rüyada patrondan kağıt para almak

Rüyada patrondan kağıt para almak varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, aile bireyleri ile tartışacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patrondan kağıt para almak gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun edebilmek için ani kararlar almaktan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada patrondan kağıt para almak yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine yorulur.

Rüyada eski patronundan para almak iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada patrondan para aldığını görmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına tabir olunur.

Rüyada patrondan para almak sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, elinin dara düşmeyeceğine, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada patrondan bozuk para almak hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, sorunlarının da çözüleceğine işarettir.

Rüyada patronundan para almak bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada patronun para verdiğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, sevilen bir dostu kaybetmeye, ruh sağlığının bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada patrondan para istemek kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments