Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patrondan para istemek

Rüyada patrondan para istemek

Rüyada patrondan para istemek kazancının epey düşeceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, çok başarılı adımlar atacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada patrondan para istemek gördüyseniz:

  • Kendinizi çevrenizde meydana gelen olayların akışına bırakmaktan vazgeçip duygularınızı bir kez daha değerlendirin.

Rüyada patrondan para istemek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada patrondan zam istemek karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada patronunun para verdiğini görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına işarettir.

Rüyada eski patronundan para almak helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına delalettir.

Rüyada patronun para verdiğini görmek helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, geçim derdinin biteceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada patrondan kağıt para almak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada patrondan para aldığını görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye işaret etmektedir.

Rüyada patrondan para almak mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, ekmeğinin çoğalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments