Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patronun para verdiğini görmek

Rüyada patronun para verdiğini görmek

Rüyada patronun para verdiğini görmek işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada patronun para verdiğini gördüyseniz:

  • Tam tersi, olayları daha da olumsuz hale getirebilir.

Rüyada patronun para verdiğini görmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada patronunun para verdiğini görmek yeni kapılar açılacağına, hayatının afiyette geçeceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine inanılır.

Rüyada patrondan para aldığını görmek isteklerine kulak vereceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada patrondan bozuk para almak yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, herkes tarafından saygı göreceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski patrondan para almak zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada patronundan para almak iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada patrondan para istemek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, istediği arabaya bineceğine, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patrondan kağıt para almak üzüleceğine ve ağlayacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments