Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patronundan para almak

Rüyada patronundan para almak

Rüyada patronundan para almak hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada patronundan para almak gördüyseniz:

  • Dürüst olmamanız durumunda duygusal anlamda sıkıntılı durumlar oluşabilir.

Rüyada patrondan para istemek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına işarettir.

Rüyada patronundan para almak geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, yükseleceğine, atılım yapacağına, farklı sosyal ortamlara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski patronundan para almak insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına işarettir.

Rüyada patronun para verdiğini görmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski patrondan para almak güzel ve bereketli işlere gireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına delalettir.

Rüyada patrondan para aldığını görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada patrondan kağıt para almak hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına yorulur.

Rüyada patronunun para verdiğini görmek manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments