Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patrondan bozuk para almak

Rüyada patrondan bozuk para almak

Rüyada patrondan bozuk para almak yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, rakipsiz hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada patrondan bozuk para almak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız, aileniz veya sosyal herhangi bir grupla bir araya gelmenizi sağlayacak planlar yapabilirsiniz.

Rüyada patrondan bozuk para almak elinin de bollaşacağına, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski patrondan para almak yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına işarettir.

Rüyada patronundan para almak kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, alanında marka bir isim olacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada patrondan para almak şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, yağmur yağmamasına, çektiği sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Rüyada patrondan para aldığını görmek kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada eski patronundan para almak bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, ticaret ehli olacağına alamet eder.

Rüyada patrondan kağıt para almak hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patronun para verdiğini görmek işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments