Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlıcanı dalında görmek

Rüyada patlıcanı dalında görmek

Rüyada patlıcanı dalında görmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına tabir olunur.

Rüyada patlıcanı dalında gördüyseniz:

  • Kişisel sırlarınızı paylaşmanız ileride sıkıntı yaratabilir.

Rüyada patlıcanı dalında görmek ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, verimliliğinin artacağına, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına delalettir.

Rüyada dalında patlıcan görmek evin kasasına giren gelirin artacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, yaşam tecrübesi edineceğine alamet eder.

Rüyada dalından patlıcan koparmak atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına rivayet eder.

Rüyada kızarmış patlıcan yemek aile içinde her şeyin yolunda olacağına, onu alkışlayacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine işarettir.

Rüyada top patlıcan görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine delalet eder.

Rüyada patlıcanlı börek görmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına işaret eder.

Rüyada patlıcan almak sık sık alışverişe gidebileceğine, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına işaret eder.

Rüyada patlıcan fidesi dikmek işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments