Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlıcan almak

Rüyada patlıcan almak

Rüyada patlıcan almak hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada patlıcan almak gördüyseniz:

  • Çözümlenmemiş durumlar zayıf zamanlarda yok olabilir.

Rüyada patlıcanlı yemek görmek onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yoğurtlu patlıcan yemek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada patlıcan közlemesi görmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, dinine bağlı kalacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada patlıcan istemek insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, gıybet edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada patlıcan kurusu görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine yorulur.

Rüyada patlıcan ekmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada patlıcan dikmek edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, her şeyin ters gideceğine delalet eder.

Rüyada patlıcanı dalında görmek çok yorulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments