Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalından patlıcan koparmak

Rüyada dalından patlıcan koparmak

Rüyada dalından patlıcan koparmak sevdiğine kavuşacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, yerinde saymayacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, önemli işler yapacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada dalından patlıcan koparmak gördüyseniz:

  • Düşünmeden veya sert konuşmak tartışmaları büyütebilir.

Rüyada dalında patlıcan görmek tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine rivayet eder.

Rüyada patlıcanı dalında görmek ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada dalından patlıcan koparmak çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada patlıcan tavası görmek inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine delalettir.

Rüyada patlıcan yetiştirmek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına inanılır.

Rüyada dolmalık patlıcan görmek kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada patlıcan doğradığını görmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, hastalanacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada patlıcan salatası görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments