Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalında patlıcan görmek

Rüyada dalında patlıcan görmek

Rüyada dalında patlıcan görmek kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, gururlandıracak işler yapacağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, mutluluk ve başarı getireceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, yeni bir semte taşınılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dalında patlıcan gördüyseniz:

  • Gerçeklerle yüzleşmeli, kafanızdan geçenleri kibar bir dille dile getirmelisiniz.

Rüyada dalından patlıcan koparmak umutsuzluğa düşeceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada patlıcanı dalında görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına inanılır.

Rüyada dalında patlıcan görmek uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine işarettir.

Rüyada patlıcan pişirmek hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına inanılır.

Rüyada patlıcan çalmak rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada közde patlıcan pişirmek yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine rivayet eder.

Rüyada patlıcan içi yemek kazancının da garanti ve sabit olacağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, ona göre davranacağına işaret etmektedir.

Rüyada patlıcan yapmak ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments