Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden patlıcan almak

Rüyada birinden patlıcan almak

Rüyada birinden patlıcan almak büyük kayıplara uğrayacağına, yanlışlara düşeceğine, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada birinden patlıcan almak gördüyseniz:

  • Astrolojik etken olarak kabul edilen hemen hemen bütün gök cisimleri sizi destekler açılardalar.

Rüyada kuru patlıcan ve biber görmek hayır getirecek bir yola girileceğine, yeni mallara sahip olacağına, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına inanılır.

Rüyada patlıcan ezmek işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, geleceğinizin güzel olacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada kuru patlıcan görmek daha çok önemli başarılara sahip olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada dolmalık patlıcan görmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada patlıcan fidanı dikmek uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada patlıcan domates görmek adının ve şanının yürüyeceğine, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada patlıcan turşusu görmek doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada topak patlıcan görmek bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments