Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlıcan taşımak

Rüyada patlıcan taşımak

Rüyada patlıcan taşımak kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, hastalıklarını yeneceğine, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, başarılı işlere imza atılacağına delalettir.

Rüyada patlıcan taşımak gördüyseniz:

  • Ev gereçleri almanız gerekebilir veya aile içinde yardım amaçlı sosyal ortaya çıkabilir.

Rüyada patlıcan taşımak şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, talihinin artacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada patlıcan yemeği yediğini görmek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Rüyada patlıcan satmak maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına yorulmaktadır.

Rüyada biber patlıcan kurusu görmek çok güzel günler göreceğine, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada küçük patlıcan görmek ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada patlıcan pişirdiğini görmek kısmetin kapanacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, edilen duaların tutacağına alamet eder.

Rüyada patlıcan ve yeşil biber görmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada patlıcan fidanı dikmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments