Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlıcan ve yeşil biber görmek

Rüyada patlıcan ve yeşil biber görmek

Rüyada patlıcan ve yeşil biber görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, içinin rahatlayacağına, evlatlarının hayırlı olacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada patlıcan ve yeşil biber gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözleri tutmanız sözleri ilgilendiren kişilerle ilişkilerinizi kuvvetlendirebilir.

Rüyada patlıcan ve yeşil biber görmek sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına inanılır.

Rüyada kuru biber patlıcan görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine inanılır.

Rüyada kuru patlıcan ve biber görmek işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada biber patlıcan kurusu görmek şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına işarettir.

Rüyada biber ve patlıcan görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, tüm isteklerine kavuşacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada biber patlıcan dolması görmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada biber patlıcan kızartması görmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine delalet eder.

Rüyada patlıcan biber közlemek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments