Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlıcan satmak

Rüyada patlıcan satmak

Rüyada patlıcan satmak bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, rahatlık ve ferahlık bulacağına, mevki kazanacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, mutluluk dolu haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada patlıcan satmak gördüyseniz:

  • Bazı fikirleriniz, gerçekten, fazlasıyla parlak olabilir.

Rüyada patlıcan satmak sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bahçeden patlıcan toplamak girdiği işlerde zorluk çekeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, feraha ereceğine delalettir.

Rüyada patlıcan yapmak bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, her şeyi kuralına göre yapacağına işaret eder.

Rüyada patlıcan yemek zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada kurtlanmış patlıcan görmek kariyerinde atılım yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine işarettir.

Rüyada pişmiş patlıcan görmek uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada biber patlıcan kurusu görmek rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, kafasına göre birini bulacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine delalettir.

Rüyada çürük patlıcan görmek her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments