Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük patlıcan görmek

Rüyada küçük patlıcan görmek

Rüyada küçük patlıcan görmek mevki kazanacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, bilgilerle donanacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük patlıcan gördüyseniz:

  • Eğitim alanında da hareketlilik var.

Rüyada küçük patlıcan görmek insanlara öncülük edeceğine, itibarını geri kazanacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına tabir olunur.

Rüyada patlıcan taşımak sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına rivayet eder.

Rüyada bahçede patlıcan toplamak rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada közde patlıcan görmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kuru patlıcan ve biber görmek iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına yorulur.

Rüyada uzun patlıcan görmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada patlıcan yemeği yemek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada dalından patlıcan koparmak yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments