Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlıcan yemeği yediğini görmek

Rüyada patlıcan yemeği yediğini görmek

Rüyada patlıcan yemeği yediğini görmek dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına rivayet eder.

Rüyada patlıcan yemeği yediğini gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda dikkatli davranmamanız durumunda duygusal problemler meydana gelebilir.

Rüyada patlıcan yemeği yediğini görmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kuru patlıcan dolması yemek endişe ettiği işlerin son bulacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, hafifleyeceğine, mutlu olacağına inanılır.

Rüyada pişmiş patlıcan yemek çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patlıcan dolma yemek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına yorulmaktadır.

Rüyada patlıcan yemek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada patlıcanlı börek yemek yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiğ patlıcan yemek neşesinin yerine geleceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine işarettir.

Rüyada patlıcan salatası yemek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments