Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlıcan fidanı dikmek

Rüyada patlıcan fidanı dikmek

Rüyada patlıcan fidanı dikmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada patlıcan fidanı dikmek gördüyseniz:

  • Aklınıza yatmayan veya gerçekçi bulmadığınız öneri veya teklifler alabilirsiniz.

Rüyada patlıcan fidanı dikmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada çam fidani dikmek çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada armut fidanı dikmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağaç fidan dikmek yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, iş konusunda değişiklikler yapılacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada toprağa fidan dikmek işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına rivayet eder.

Rüyada çiçek fidanı dikmek umutsuzluk yaşanacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada nar fidanı dikmek çekilen acıların unutulacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada hurma fidanı dikmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments