Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlıcan kızartmak

Rüyada patlıcan kızartmak

Rüyada patlıcan kızartmak işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, işlerin yavaşlayacağına, hayatının iyileşeceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada patlıcan kızartmak gördüyseniz:

  • Yıldızların olumlu etkisi sizin girişimlerinizde başarılı olmanızı sağlayabilir.

Rüyada kızarmış patlıcan görmek yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada biber patlıcan kızartması görmek neşe ve sevinç içinde olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada kızarmış patlıcan yemek omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patlıcan kızartmak daha sonra hayırlı işlere gireceğine, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada patlıcan kızartması görmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, hayırlı kararlar alacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil patlıcan görmek kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına işaret etmektedir.

Rüyada patlıcan közlemesi görmek kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada patlıcan yemeği yemek kurulu düzeninin olacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments