Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlıcan közlemesi görmek

Rüyada patlıcan közlemesi görmek

Rüyada patlıcan közlemesi görmek sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, çok sağlıklı olunacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, yeni planlar yapacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada patlıcan közlemesi gördüyseniz:

  • Sizi üzen ya da düşündüren birşeyler varsa o konularda feraha çıkabilirsiniz.

Rüyada patlıcan közlemesi yemek malların çoğalacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada közlenmiş patlıcan soymak sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada közde patlıcan pişirmek kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada közde patlıcan görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına işarettir.

Rüyada patlıcan közlemesi görmek kolaylıklara kavuşacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına yorulur.

Rüyada közde mısır pişirmek sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, zenginliğe kavuşacağına, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada közde et yemek yeni bir birlikteliğe başlanacağına, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına alamet eder.

Rüyada ateş közü görmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments