Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil patlıcan görmek

Rüyada yeşil patlıcan görmek

Rüyada yeşil patlıcan görmek sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil patlıcan gördüyseniz:

  • Söz konusu kişilerle etkili çalışmalar yapacaksınız.

Rüyada yeşil patlıcan görmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine rivayet eder.

Rüyada patlıcan ve yeşil biber görmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada patlıcan kabak görmek eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada patlıcan oymak teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada dalında patlıcan görmek kazancının günden güne çok artacağına, sevgi göreceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına yorulmaktadır.

Rüyada patlıcan yemeği yediğini görmek kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada top patlıcan görmek işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada patlıcan kebabı görmek işlerinin düşeceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments