Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlıcan kızartması görmek

Rüyada patlıcan kızartması görmek

Rüyada patlıcan kızartması görmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, kendi bildiğini okuyacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına inanılır.

Rüyada patlıcan kızartması gördüyseniz:

  • Aranızın açılmasına neden olan sorunların aslında çok da önemli olmadığını fark edeceksiniz.

Rüyada biber patlıcan kızartması görmek insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızarmış patlıcan görmek iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patlıcan kızartması görmek işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada patlıcan kızartmak eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada kızarmış patlıcan yemek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada patlıcan vermek yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, büyük bir özgüven kazanacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada pazardan patlıcan almak helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, bir anda yokluğa düşüleceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patlıcan salatası görmek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments