Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızarmış patlıcan görmek

Rüyada kızarmış patlıcan görmek

Rüyada kızarmış patlıcan görmek kişinin her işi severek yapacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, önünü açacağına, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, çok kötü günler geçireceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına inanılır.

Rüyada kızarmış patlıcan gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikirleriniz konusunda ısrarcı olabilir, son noktayı koyabilirsiniz.

Rüyada patlıcan kızartmak pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına işaret eder.

Rüyada kızarmış patlıcan görmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya işaret eder.

Rüyada kızarmış patlıcan yemek kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada patlıcan kızartması görmek aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada biber patlıcan kızartması görmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, elindekileri kaybedeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada patlıcan patates görmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada patlıcan tarlası görmek dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına inanılır.

Rüyada bahçede patlıcan görmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments