Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biber patlıcan kızartması görmek

Rüyada biber patlıcan kızartması görmek

Rüyada biber patlıcan kızartması görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, fesatlıklar içinde kalınacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada biber patlıcan kızartması gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler birlikte yaşadığınız kişilerle ilişkilerinizi geliştirebilir.

Rüyada biber patlıcan kızartması görmek kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada biber patlıcan görmek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada biber ve patlıcan görmek güzel günlerle tanışılacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, çok büyük adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada biber patlıcan dolması görmek alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine delalettir.

Rüyada patlıcan biber kurutmak deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, yardımcı olmayacağına delalet eder.

Rüyada biber patlıcan kurusu görmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına alamet eder.

Rüyada patlıcan biber közlemek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına işarettir.

Rüyada kuru biber patlıcan görmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments